Kapadokya Keyif Atv Turu Tur Programı

Kapadokyarezervasyon.com üzerinde en çok rezervasyonu yapılan 1 saatlik Atv turu organizasyonlarıdır. Nevşehir bölgesini Atv ile gezmenin heyecanını mutlaka yaşamalısınız. Göz alıcı bir doğa, heyecan verici manaralar ve Atv eğlencesi birleştiğinde size unutulmayacak anılar bırakır.

Atv programına 1 kişi katılım olsa dahi 2 kişilik rezervasyon alınır. Araçlarımız 2 kişiliktir.
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Saatlik Keyifli Bir Atv Gezisi

Gezimize başlamadan önce minibüslerimiz sizleri otelinizden alarak aktivite noktalarımıza transfer eder. Bu transferler sonrasında eğitmenlerimiz kısa bir şekilde Atv aracının nasıl kullanıldığını gezginlerimize anlatır. Akabinde ise programımız başlar. Başka bir araçta güvenliğinizden emin olmak için size eşlik ederiz.

1 saat sürecek gezimizde Görçeli vadisi, Güvercinlik vadisi, Pancarlık vadisi, Güllüdere vadisi, İbrahimpaşa, Ortahisar ve Hostal manastırını göreceksiniz. Muhteşem manzaralar eşliğinde dolu dolu bir akviteyi bitirdikten sonra minibüslerimize geçerek sizleri aldığımız noktaya bırakırız.

Bir sonraki aktivitemizde görüşmek dileğiyle.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 1 Saatlik Rehber Eşliğinde Atv Turu
  • Atv Kullanım Eğitimi
  • Güvenlik Ekipmanları
  • Otelden Aktivite Alanına Gidiş Dönüş Transferler


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yemekler


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/kapadokya-keyif-atv-turu

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 19.05.2024 09:49 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.