Lüks Kapadokya Balayı Paketi Tur Programı

Lüks Kapadokya Balayı Paketi

Alacak olduğunuz bu lüks Kapadokya balayı paketi ile kendinizi çok farklı hissedeceksiniz. Verilen hizmet bakımından kalitenin adresi olan kapadokyarezervasyon.com bu pakettede sizi memnun etmek için gereken her şeyi yapmıştır. Turlardan ikramlara varıncaya kadar her bir ayrıntısı ince ince düşünülerek hazırlanmıştır. Sizin yapmanız gereken ise içeriğini kontrol ederek randevunuzu oluşturmaktır.


Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kapadokya
PROGRAM
1 Gün: Karşılama ve İlk Gün Konaklama

Siz misafirlerimizi balayınızın ilk günü konaklayacağınız lüks otelde karşılayacağız. Sizin için süslenmiş odanızda ise ikramımız olan meyve tabağınız sizlere servis edilecektir. Yolculuğunuz yorgunluğunu atmak için bugün sizi dinlemeniz için baş başa bırakıyoruz.

 

Konaklama: Lüks Balayı Otelimizde


2 Gün: Atv Turu ve Konaklama

Yorgunluğunuzu attığınızı düşünerek artık ikinci günümüze başlayabiliriz. Otelde ki kahvaltının ardından ATV turumuzun başlayacağı lokasyonda sizi bekliyor olacağız. Bir saat sürecek bu turda keyifli dakikalar geçireceksiniz. Günün geri kalanını ise tamamen sizin insiyatifindedir. İsterseniz otele geçip sakinliğin tadını çıkarın isterseniz de peribacalarını ziyaret ederek gezmenin zevkine varın.

 

Konaklama: Lüks Balayı Otelimizde


3 Gün: Kahvaltı ve Uğurlama

Son güne geldiğimizde ise sizi yine çok güzel bir kahvaltı sofrası bekliyor olacaktır. Ardından ekibimiz tarafından kalmış olduğunuz otelden uğurlanacaksınız.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 2 Gece Lüks Balayı Odasında Konaklama
  • Oda Süslemeleri
  • Meyve Tabağı İkramı
  • Atv Turu
  • Sıcak İçecekler
  • Tüm Kahvaltılar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Akşam ve öğle yemekleri
  • Ulaşım


Kalkış Yerleri
    Notlar


    İptal Şartları

    https://www.kapadokyarezervasyon.com/luks-kapadokya-balayi-paketi

    Toros Sokak 5/8 Kızılay/Ankara TÜRKİYE
    0544 150 62 50


    Bu çıktı 16.05.2024 08:09 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.